Inbrott

Under december upptäcktes ett antal inbrott i området. Tyvärr har flera inbrott, i vissa fall med skadegörelse, rapporterats även i februari. Styrelsen har skrivit till Polisen i Eskilstuna. Syftet är dels att informera om läget, dels för att framföra vår önskan om att Polisen ökar sin närvaro i området just nu. Det är svårt att veta om det får någon effekt, men det är värt ett försök.

Vad kan du göra?

Det är viktigt att all form av skadegörelse, inbrott och inbrottsförsök anmäls. Detta gäller även om man inte tror att brottet kommer att lösas. Ju fler som anmäler, desto större chans att Polisen tar det på allvar. En annan sak som vi alla kan göra är att röra oss i området. Titta till ditt och dina grannars hus.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close