Välkomna på midsommarfirande i Ängsholmen!

Midsommarafton:

10:00 börjar arbetet vid dansbanan med att förvandla flaggstången till midsommarstång. Både barn och vuxna behövs för det här viktiga och roliga uppdraget. Passa på att plocka blommor utmed vägen dit, så att stången blir riktigt färgglad och fin. När den är färdig hjälps vi åt att resa den.

Midsommardagen:

Firandet börjar klockan 14:00 då midsommartåget avgår från dansbanan för att samla upp glada midsommarfirare i området med hjälp av musikanterna på traktorsläpet. Barnen som går i tåget får en biljett (innan branta backen på Ängsholmsvägen) som de sedan kan byta ut mot en godispåse, som en belöning efter dansen runt stången.

Dansen runt stången startar när musikerna och lekledaren kommit på plats igen efter rundturen. Vid dansbanan blir det även kioskförsäljning, chokladhjul, pilkastning, lotterier och kasta bollen i hatten.

Vi kan inte ta emot kortbetalning, men swish går utmärkt och jämna kontanter kan vi också ta emot.

Varmt välkomna!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close