Naturvandring på Ängsholmen – med biolog

Daniel Aurell, boende i området, bjuder in till en intressant aktivitet.

Välkommen på naturvandring på Ängsholmen med biolog Kajsa Mellbrand från Länstyrelsen i Södermanland.

Söndagen den 1 augusti kl 12:30. Vi samlas och utgår ifrån Järpvägen 1.

Kajsa Mellbrand kan svara på frågor om vår natur och ge tips hur vi kan ta hand om området och främja biologisk mångfald. Till exempel hur våra trädgårdar och gemensamhetsytor kan hjälpa till med det och hur vi kan hjälpa de vackra äldre ekarna i området att fortsätta trivas.

Sänd gärna en intresseanmälan till daniel.aurell@gmail.com med hur många som är intresserade att delta. Blir intresset större delar vi upp oss i flera grupper om ca 10 stycken per grupp. Är det något speciellt som ni är intresserade av så skriv gärna det i mejlet så kan Kajsa förbereda en inriktning inom det.

Vandringen är enkel och går längs våra gator på området och tar ca 1 timme, den passar alla åldrar.

Varmt välkomna, önskar Kajsa och Daniel.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close