Nu är det dags – hjälp till att hålla Ängsholmen fint

Vi vet ännu inte om det går att arrangera exempelvis midsommarfirande och andra sociala aktiviteter i år. Men vårt område ska vi ta hand om. Självklart håller vi avstånd. Genom föranmälan kan vi se till att antalet deltagare inte blir för stort.

Gräsklipparlistan – du behövs

Tillsammans håller vi festplatsen vid dansbanan fin. Nu söker vi ett gäng Ängsholmsbor som kan tänka sig att klippa gräset någon gång i sommar. Fyll i vilka veckor just du kan i detta formulär. Sedan gör styrelsen en lista. Du behöver inte ha egen gräsklippare, det finns. Tack!

Städdag

2 maj 10:00 har vi städdag för både dansbanan och badet. Vi bjuder på korv och dryck efter avslutat arbete för den som vill. Anmäl dig här.

Bryggan

Vi testar att lägga i bryggan tidigare i år. 30 maj 10:00 vid badet sker detta. Ett gäng starka armar och smarta hjärnor behövs. Anmäl dig här.

Sjösättning

29-30 maj har alla medlemmar som betalt medlemsavgift möjlighet att lägga i sin småbåt vid rampen vid jollebasen. Helg för upptagning blir preliminärt 11-12/9. Mer info kommer senare via nyhetsbrev.

Årsmöte

Ängsholmens friluftsförening har årsmöte 1 augusti kl 14:00. Kallelse kommer senare, med information om mötet ska ske fysiskt eller digitalt.

Har du betalat medlemsavgift?

81 medlemmar har redan betalat årets avgift. Har du glömt? Ingen fara, men ta gärna tag i det på en gång.

Medlemsavgiften för 2021 ligger som tidigare på 300 kronor.

Du kan betala via Swish eller din internetbank (bankgiro).

• Bankgiro: 5674-4352

• Swish-nummer: 1231168384 (eller scanna QR-koden nedan)

OBS: Ange avsändare (ditt namn) samt din adress på Ängsholmen när du gör din inbetalning. Föreningen uppskattar om ni som förfogar över flera tomter i området betalar en medlemsavgift per tomt.

Vad betalar vi för?

Ängsholmens friluftsförening är en ideell förening för alla sommarstugeägare på Östra Ängsholmen. Vårt mål är att ta hand om området på bästa sätt. Det är frivilligt att vara med, men glädjande nog väljer nästan alla att betala medlemsavgiften varje år. Pengarna går bland annat till:

• Aktiviteter, som midsommarfirande, sjukamp, fisketävling, barnbio med mera. Detta pausades under 2020 på grund av corona.

• Underhåll. Exempelvis har vi renoverat vår fina dansbana med hjälp av många medlemmar och tagit hand om badplatsen.

• Utveckling, som när vi försåg festplatsen med en fin gärdesgård och verktygsbod.

I medlemsavgiften ingår också möjlighet att lägga och ta upp båt en gång per år. I pandemifria tider bjuder vi på fikabuffé på årsmötet samt grillat med dryck efter städning av badet och dansbanan.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close