Kallelse: Årsmöte 16/6 (OBS: Nytt datum)

Vi vill att så många som möjligt ska kunna komma på årsmötet i Ängsholmens friluftsförening.

Eftersom flera medlemmar har påpekat att studenten i Eskilstuna krockar med vårt planerade årsmöte så flyttar vi det en dag framåt.

Nytt datum: Söndag 16 juni

Tid: 15:00

Plats: Dansbanan

Samma dag klockan 11.00 samlas vi på östra badet för att lägga i badbryggan.

Denna helg 15-16 har alla medlemmar som betalt sin medlemsavgift möjlighet att sjösätta båt vid jollebasen/mestapiraterna. Bommen ska stå öppen under dessa två dagar.

Vad händer på årsmötet?

Vissa kommer för att få höra vad som är på gång i området, exempelvis senaste nytt gällande planprocessen (vatten + friköp). Andra kommer mest för att mingla och träffa alla grannar på fikat som föreningen bjuder på. En del kanske vill ställa frågor, eller ta upp ett eget förslag.

Alla är lika välkomna. Det brukar vara trevligt!

Formellt ska vi i styrelsen redovisa föreningens ekonomi, verksamhetsberättelsen och se till att vi har en fulltalig styrelse.

Har du ett förslag?

Ängsholmens friluftsförening finns till för alla medlemmar, alltså vi som har sommarställe på Östra ängsholmen. Har du ett förslag som du tror kan göra Ängsholmen bättre, och som du vill att årsmötet tar upp?

Då gör du såhär:

  1. Formulera ditt förslag skriftligen. Formellt kallas detta för en motion.
  2. Skicka din motion till styrelsen@angsholmen.info senast fredag 14 juni.
  3. Kom på årsmötet, och var beredd att argumentera för ditt förslag.

Tänk på att formulera din motion tydligt, så att årsmötet har något konkret att ta ställning till. Ett knep för att uppnå detta är att avsluta med en ”att-sats” (eller flera). Här finns en kort och kärnfull guide till hur du med fördel formulerar en framgångsrik motion.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close