Sly, bad och bilar – det bestämdes på årsmötet

Röjning av sly, en digital lista med saker som behöver fixas, planprocessen och trängseln med bilar vid badet. Det var några av frågorna som diskuterades vid årsmötet. Missade du mötet? Ingen fara, hela protokollet finns här. Undrar du vad styrelsen pysslar med? Läs verksamhetsberättelsen här.

Sörmlands bästa fika?

Förutom spänstiga diskussioner serverade vår ordförande Malin Mejenqvist – som vanligt – Sörmlands godaste hembakade bullar och kakor. Samtidigt passade många medlemmar, nya och gamla, på att mingla med varandra.

Medlemsförslag klubbades

Flera förslag hade i förväg skickats till styrelsen, vilket resulterade i ett antal uppdrag till styrelsen, i vissa fall i samarbete med engagerade medlemmar.

Ekonomin

Vår kassör kunde leverera den glädjande nyheten att föreningen gick med ett litet överskott under förra räkenskapsåret. Detta efter flera år med minusresultat kopplat investeringar som renoveringen av dansbanan samt bygge av gärdesgården kring festplatsen. Här finns den ekonomiska redovisningen som godkändes av föreningens revisorer.

Resultaträkning

Balansräkning

Tack Janne!

Årsmötet valde även medlemmar till styrelsen, valberedningen och nöjeskommittén. Vi vill passa på att tacka Janne Karlsson som lett valberedningen på att mycket bra sätt de senaste åren, men som nu lämnade över stafettpinnen till Anneli Fall.

Lyft Ängsholmen

Vill du själv göra Ängsholmen ännu bättre? Vi som sitter i styrelsen uppalla medlemmar som brinner för en specifik fråga, eller för att genomföra ett arrangemang, att själva engagera sig. Du når oss på styrelsen@angsholmen.info

Ett lyckat exempel är Ängsholmsloppet, ett initiativ från två driftiga medlemmar som har potential att bli en klassiker. Ett annat välkommet nytillskott är jazzkonserten på dansbanan.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close