Medlemsavgift, superstäddag och årets sjösättning

Många av er har redan betalat. Men har du inte gjort det är dags att göra det nu.

Medlemsavgiften för 2019 ligger som tidigare på 300 kronor. Du kan betala via Swish eller din internetbank (bankgiro).

• Bankgiro: 5674-4352

• Swish-nummer: 1231168384 (eller scanna QR-koden nedan)

OBS: Ange avsändare (ditt namn) samt din adress på Ängsholmen när du gör din inbetalning. Föreningen uppskattar om ni som förfogar över flera tomter i området betalar en medlemsavgift per tomt.

Medlemsavgift2019

Dags att hjälpa till

Dansbanan

Vi försöker att göra saker mer effektivt. Tidigare har vi haft en städdag för dansbanan, och en för badet. I år slår vi ihop dem till en enda dag. Kom och hjälp till!

Det är ett ypperligt tillfälle att lära känna dina grannar – och att hålla vårt härliga område från att växa igen. Föreningen bjuder på grillat!

Om möjligt kommer vi också att måla dansbanan.

När: Söndagen den 12 maj.

10.00 – tills det är klart

Samling vid dansbanan.

Sjösättning

IMG_8528

I höstas fick ni alla chansen att tycka till. En majoritet tyckte att det räcker med en helg för sjösättning, och en för båtupptagning, med hjälp av föreningen. Det beskedet har vi lyssnat på.

Alla medlemmar (som betalat medlemsavgift för 2019) är välkomna att sjösätta sin båt vid mestapiraterna/jollebasen helgen den 15-16 juni. Vi återkommer med detaljer.

3 tips för dig som lägger i båt ofta

• I Torshälla finns en nyrenoverad ramp som är gratis och öppen för allmänheten. Här hittar du den.

• Du kan själv köpa ett sjösättningskort för Jollebasen. Då får du fri tillgång, vilket kostar 350 kronor per år. Anmäl intresse via mejl till stefan.maxe@gmail.com

• Även vid Norra badet kan du själv betala för att få lägga i och ta upp din båt. Det kostar 300 kronor. Anmäl intresse via mejl till bryggsektionen@angsholmen.eu.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close