Ny säsong: Vatten, viktiga datum och medlemsavgift

Efter en lång vinter är det snart dags att återvända till härliga Ängsholmen. Det känns underbart. Många undrar såklart när vattnet sätts på.

Vi har fått besked av kommunen att det kommer att ske före påsk. Dock har vi inte fått ett exakt datum än. Håll utkik på hemsidan framöver.

Tillsammans är vi starka

På förra årsmötet beslutade vi oss för att rädda dansbanan. Det projektet är i full gång – mycket tack vare eldsjälar i området under ledning av Janne Karlsson.

Vi har också lyckats få kommunen att röja upp rejält i området när det kommer till sly. Det är vi mycket glada för.

Styrelsen håller nu på att planera årets alla aktiviteter. Nytt för i år är att vi planerar att ha en loppis på dansbanan!

För att kunna fortsätta utveckla Ängsholmen tillsammans är vi beroende av att alla hjälper till, både med sitt engagemang och rent ekonomiskt.

Medlemsavgift – dags att betala

Medlemsavgift2019Medlemsavgiften för 2019 ligger som tidigare på 300 kronor.

Du kan betala via Swish eller din internetbank (bankgiro).

• Bankgiro: 5674-4352

• Swish-nummer: 1231168384 (eller scanna QR-koden ovan)

OBS: Ange avsändare (ditt namn) samt din adress på Ängsholmen när du gör din inbetalning. Föreningen uppskattar om ni som förfogar över flera tomter i området betalar en medlemsavgift per tomt.


Viktiga datum 2019

img_7961.jpg

Söndag 12 maj: Städdag de luxe – start kl 10:00

I år slår vi ihop de städdagar (badet och dansbanan) som tidigare varit utspridda på två datum. Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med!

Vi kommer dessutom att måla dansbanan tillsammans. Föreningen bjuder på grillad lunch, och detta är ett utmärkt tillfälle att få träffa alla grannar.

Samling vid dansbanan kl 10:00.

Lördag 15 juni: Årsmöte + iläggning av brygga

Söndag 16 juni: Årsmöte + iläggning av brygga

Vi startar denna dag med att samlas vid badet för att ta oss an sommarens viktigaste uppgift: badbryggan. Samling vid badet strax före kl 11:00.

Klockan 15:00 har föreningen årsmöte på dansbanan. Där brukar vi servera fika, lyssna på förslag från medlemmar och informera om vad som är på gång.

Nuförtiden har vi bara ett stormöte per år, istället för två. Vi hoppas att så många som möjligt kan komma.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close